Zadrugara sumnjičili za krađu: Voditeljka za koju je radio nije verovala da on pljačka?!

Zadruga

16.12.2018

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Plesač i koreograf Vladimir Todorović napravio je pravu pometnju svojim ulaskom u rijaliti "Zadruga 2".

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Izgleda da nije baš tako fin... Vladimir
On za sebe tvrdi da je najtrofejniji srpski plesač, a gledaoci su mogli da prate njegovo umeće pokreta dugi niz godina i u emisiji "Nedeljno popodne sa Leom Kis" koja se emitovala na televiziji Pink.
Međutim, upravo iza kulisa ove lepršave emisije neretko se desavalo da gostima nestaju skupocene stvari, kao i novac, a svi oni koji su radili na ovoj emisiji sumnjičili su upravo novopečenog zadrugara, otkriva izvor za portal Republika.rs.
RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Zadrugari

- Vladu znam dugo. On je plesao u emisijama kod Lee Kis. Javna je tajna da su gostima redovno nestajale skupocene stvari i pare nakon njene emisije i sve je ukazivalo na Vladimira jer je uvek nestajalo kada je on tu, a kad nije nikom ništa. Mene je lično jedna šminkerka upozorila na njega, ali sam ja to olako shvatila i sama sam ostala bez para jednom prilikom. Lea nikada nije htela da reaguje jer nije bilo konkretnih dokaza. Branila ga je da se ne bi ogrešila, a on nikad nije uhvaćen na delu - kaže naš izvor i dodaje da je Todorović osim ove sumnje, navukao i gnev nekih plesačica koje su radile s njim jer je veoma težak za saradnju:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Čim je ušao u "Zadrugu 2", Todorović raspalakao Krunićevu

- On je baš baksuz od čoveka. Super radi svoj posao, ali je veoma komplikovan za saradnju. Sa svakom igračicom se posvađao. Pa možete da vidite koliko devojaka je sa njim plesalo samo u emisiji "Nedeljno popodne". Dovede partnerku, posvađaju se i otera je, pa sve tako - završava izvor za portal Republika.rs.

 

 

S obzirom na to da je Vladimir u "Zadruzi 2", nismo bili u mogućnosti da ga kontaktiramo za komentar.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Anđela

16.12.2018 10:17

Srećom ovde nema velikih para. A ako nakit bude nedostajao otkriće se kasnije. Kamere sve snimaju, nije valjda lud da se otkrije.

Odgovori 17 0
psihijatar

16.12.2018 20:34

A i neće dugo ni ostati..... :P

Zec

17.12.2018 15:02

Izbačen pa vraćen.