Oglasio se Marijanin otac povodom napada Blondi: Evo da li se odrekao ćerke!

Autor:

Zadruga

18.11.2018

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suzana Perović Blondi je ušla u rijaliti i odmah je sa vrata iznela teške reči na račun Marijane Zonjić, koja se rasplakala i mislila da je se otac odrekao. On se sada oglasio i rekao šta zaista misli.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Bez dlake na jeziku...Blondi...

Blondi je tom prilikom rekla kako je Marijana veoma iskusna u krevetu i da je imala odnose sa "celom" Crnom Gorom. Međutim, Marijanina drama se tu nije završila. Nakon gledanja video-snimka, Marijana je briznula u plač jer ne zna šta se dešava iza zidova "Zadruge". Tom prilikom je rekla da ju je zabolelo kada je saznala da se njen otac uključio u program i rekao da ga je sramota zbog njenih postupaka.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Adam i Marijana...

Aleksa Zonjić bio je i više nego raspoložen da priča o svojoj naslednici. Tokom razgovora otac ove zadrugarke istakao je da je veoma vezan za svoju ćerku.

-Ja gledam non-stop šta Marijana radi. Taman posla da je se stidim! Imam dva sina i ona mi je treće dete, ali sam baš slab na nju. Ja i nju čak zovem "sine". Malo mi se nije svidelo što ju je onako napala Blondi, ali generalno nije da se stidim njenih postupaka. Bio sam u urgentnom centru i posle u bolnici, ona to ne zna, ali su mi je svi hvalili - rekao je Aleksa Zonjić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Rade

19.11.2018 09:37

Blondi Bludna mnogo lagala.