BRED O ANĐI: Ona je MANIPULATOR!

Autor: blic.rs

Zabava

09.08.2018

12:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako su se brojni fanovi nadali da se Anđelina Džoli i Bred Pit ipak neće razvesti, oni su otišli i korak dalje, pa su nakon kraha braka i izneli prljav veš u javnost.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Nakon što je holivudska glumica Anđelina Džoli optužila svog supruga da ne plaća dogovorenu visinu alimentacije, oglasili su se i advokati Breda Pita koji tvrde da je slavni glumac već isplatio više od devet miliona dolara proslavljenoj glumici, kao i da je ona od tog novca kupila novu kuću i platila zaostale račune.

Iz glumčevog tima navode i da Anđelina namerno pravi dramu i da se služi prljavim trikovima, prenosi Dejli mejl.

Advokati su u dokumentu, koji su predali sudu, naveli da je Pit pozajmio Anđelini osam miliona dolara da kupi vilu, a da je za alimentaciju dao 1,3 miliona dolara.

Anđelina se naime obratila sudu u nameri da natera svog supruga da isplati zaostale alimentacije jer, kako je navela, "još nije isplatio značajniju sumu".

S druge strane, njegovi advokati navode da to nije istina i da Anđelina samo pokušava da manipuliše javnošću.

Iako su prošle dve godine od kada su se rastali, poznati bračni par još zvanično nije razveden. Anđelina Džoli je podnela zahtev za razvod braka zbog navodno nepomirljivih razlika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading