BOLNO I TUŽNO: TINA TARNER se oprostila od sina PORUKOM koja slama srca!

Autor:

Zabava

28.07.2018

16:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavna muzičarka Tina Tarner na svom Instagram profilu podelila je momenat kada je posula pepeo i bacila crvenu ružu u more, te se zauvek oprostila od svog sina Krejga.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Tina Tarner teško podnosi smrt sina

- Moj najtužniji trenutak u majčinstvu. U četvrtak, 19. jula, rekla sam poslednje zbogom sinu, Krejgu Rejmondu Tarneru, kada sam se okupila sa porodicom i prijateljima da pospemo njegov pepeo na obali Kalifornije. Imao je 59 godina kada je tako tragično umro, ali on će uvek biti moja beba - napisala je pevačica pored fotografije.

Legendarna pevačica Tina Tarner doživela je pravu porodičnu tragediju početkom jula meseca, kada je njen 59-godišnji sin izvršio samoubistvo. Iako se još uvek nisu pojavili zvanični podaci, pretpostavlja se da je izvršio tako što je sebi u glavu pucao iz pištolja.

 

 

Krejg Turner je najstariji sin pevačice i rođen je kada je Tina imala samo 18 godina. Kada se 1962. venčala sa Ajkom Tarnerom, pevačica je zajedno sa supruguom rešila da ga usvoji. 

 

 

I love #TINATURNER so sorry to hear about her son #RIP #CRAIGTURNER

A post shared by ??IM ME U BE U (@senecamack) on Jul 4, 2018 at 6:13am PDT

 


Inače, Krejgov biološki otac se takođe bavio muzikom. Reč je o preminulom saksofonisti Rejmondu Hilu koji je svirao u bendu "Kings of Rhythm".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading