BEKAMOVI KUPUJU STAN U BUDVI!

Autor:

Zabava

19.07.2018

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavni par Dejvid i Viktorija Bekam ovo leto su odlučili da provedu u Crnoj Gori, a kako im se ona naročito svdela izlegda da planiraju da kupe luksuznu nekretninu upravo u ovoj zemlji!

 

Thanks to all @sothebys for a lovely evening x VB #VBXOMP #VBDoverSt

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on Jun 26, 2018 at 4:58am PDT

Naime, bivšem fudbaleru za oko zapao apartman na poslednjem zgradu jednog luksuznog kompleksa u Budvi, koji ima oko 200 kvadrata i na poslednjem je spratu kako saznaju beogradski mediji.
Dejvid Bekam sa ćerkom!

- Boravili su na Svetom Stefanu ali su obišli najveći deo primorja, naročito im se dopala Budva i raspitivali su se o investiciji u luksuznom kompleksu koji ima i spa centar - rekao je izvor blizak paru. Crna Gora im se dopada jer ih ljudi na ulici ne zaustavljaju i mogu normalno da se kreću.

Bekamovi imaju vilu u Kensingtonu, luksuzne vikendice na francuskoj rivijeri i nadomak Madrida, a dok je Bekam igrao za LA Galaksi, kupili su i kuću u Los Anđelesu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading