KOJI TI JE KU*AC: Majli Sajrus žestoko odbrusila slavnom dizajneru!

Autor:

Zabava

16.06.2018

18:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majli Sajurs izvređala je dizajnera Stefana Gabana nakon što je za pevačicu i glumicu Selenu Gomez rekao da je ružna.

 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on May 7, 2018 at 5:05pm PDT

Majli je stala u odbranu svoje koleginice nakon što je italijanski dizajner, koji je suosnivač luksuzne modne kuće "Dolce & Gabanna" nadovezao na prijateljev komentar i napisao da Selena izgleda "kao pas Pomeranac", na što je Gabana napisao: "Haha, slažem se".

- Koji ku*ac on priča (ako je istina), priča totalne gluposti. Ona je izuzetno lepa - napisala je Majli u komentarima fotografije.

Gabana je komentarisao Selenin izgled na modnom događanju "The Catwalk" koji je pre nekoliko dana održan u Italiji. Osvrnuo se na nekoliko fotografija na kojima pevačica nosi crvene haljine raznih dizajnera i drugačijih krojeva.

"Tako je ružna", komentarisao je Gabana. Selenini obožavatelji su se razbesnili zbog kritika slavnog dizajnera i uzvratili mu uvredama.

 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on Oct 25, 2017 at 9:47am PDT

Među njima bila je glumica Džejmi King koja je rekla kako modni dizajner nije mogao da podnese Seleninu lepotu duše i fizičkog tela i ohrabrila Selenine fanove da bojkotuju italijanski modni brend.

- Tvoj je brend tako bezvezan. Kao da se neko šali. Ali ionako više nikoga nije ni briga za tebe i odeću koju praviš - navode fanovi.

Gabana i njegov partner Domeniko Dolče postali su poznati po svojim uvredljivim komentarima na društvenim mrežama kada su 2015. ušli u rat s Eltonom Džonom.

Pevač je fanove 2015. pozvao na bojkot visoke mode brenda "Dolce&Gabanna", nakon što je Gabana u jednom intervjuu rekao da je Elton "eksperiment umetničke oplodnje". Nekoliko dana kasnije Elton je objavio da se modni dvojac izvinio, na čemu im je i javno zahvalio.

Kejt Mos takođe je bila na meti komentara. Dizajner je na društvene mreže objavio fotografiju Kejt Mos u njegovom kombinezonu vrednom skoro tri hiljade funti, te je upitao prijatelje i fanove da li je taj izgled bio promašaj ili pogodak. Gabana je na kraju sam odgovorio i rekao da je reč o promašaju.

Inače, ovo nije prvi put da je Majli suprotstavila brendu. Prošle godine njen mlađi brat Brejson je debitirao na reviji italijanskog brenda na nedelji mode u Milanu , ali ona je kritikovala dizajnere za njihova politička opredeljenja.

- D & G, strogo se ne slažem s vašom politikom... ali podržavam da vaša kompanija proslavlja mlade umetnike i da nudi im mogućnost da se proslave i da ih ljudi vide - napisala je tada pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading