Met Dejmon izbačen iz filma zbog izjave o zlostavljanju!

Autor:

Zabava

13.06.2018

13:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Met Dejmon, koji je trebalo da se pojavi u filmu "Okeanovih 8" na kraju je odlukom reditelja Gerija Rosa izbačen iz njega.

 

A post shared by Matt Damon (@mattdamonteam) on Jun 10, 2017 at 11:21am PDT

Dejmon je ovde igrao epizodnu ulogu, a iz filma su odlučili da ga izbace zbog njegovog stava o zlostavljanju u Holivudu i producentu Harviju Vajnstajnu.

- Verujem da postaoji značajna razlika i moramo napraviti razliku između tapšanja nekog po guzi i silovanja i zlostavljanja. Nalazimo se u prelomnom trenutku i to je odlično, ali niko ne priča o onim muškarcima koji ne rade ove stavri i sve ovo utiče na njih, a ja sam uglavnom radio sa takvima - rekao je Dejmon, što je naišlo na osudu javnosti.

 

A post shared by Matt Damon (@mattdamonteam) on Jan 7, 2017 at 6:32am PST

Zbog toga su ljubitelji filma pokrenuli peticiju i on je na zahtev obožavalaca izbačen iz njega, jer bi, kako se navodi u ovom dokumentu, njegov ostanak "učinio nebitnim sve optužbe protiv sekuslanih zlostavljača".

Peticiju je u trenutku objave potpisalo 28.000 ljudi, a i oni koji je nisu potpisali izjavili su da bi Met trebalo da pazi šta govori.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading