AVIĆI SAHRANJEN NAKON DVA MESECA, evo i gde!

Autor:

Zabava

12.06.2018

13:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najplaćeniji di-džej svih vremena, Šveđanin Avići kome je pravo ime bilo Tim Bergling (28), pronađen je mrtav u hotelu u Muskatu, glavnom gradu Omana gde je bio na odmoru, 20. aprila, a sahranjen je tek u nedelju.

RepublikaFoto: youtube.com/TMZ
Sahranjen tek nakon dva meseca od smrti...

Avići je sahranjen u rodnom Stokholmu, na groblju pod nazivom "Šumovito groblje", a njegovom ispraćaju prisustvovali su samo članovi porodice i najbliži prijatelji. Ceremonija sahrane održana je u katedrali koja je pod zaštitom UNESCO-a, a jedan od Timovih priajtelja, Džesi Vejts fotografisao je latice ruža, i papire sa stihovima i notama pesama, te ovu sliku objavio na društvenim mrežama.

Iako zvanični uzrok smrti nije objavljen, porodica Tima Berglinga otkrila je da je čuveni di-džej sebi oduzeo život. Kako su mediji spekulisali, Avići se isekao staklom polomljene boce vina i iskrvario. A u pismu koje je objavila njegova porodica piše da je imao probleme: "borio sa svojim mračnim mislima, ali više nije mogao da izdrži". Dalje je navedeno i da je prerano upao u muzičku industriju, te da ga je ova mašinerija uništila, zbog čega se borio sa filozofskim mislima i tražio smisao života žudeći za mirom.

RepublikaFoto: instagram.com/terezakacerova
Jedna od poslednjih fotografija Tima sa njegovom devojkom i njenim sinom...

Avići će ostati upamćen po velikom broju hitova poput "Wake Me Up", "Waiting for love" i drugih. On se 2016. godine povukao iz posla, ali ga publika nije zaboravila, te je nekoliko dana pred smrt nominovan za prestižnu nagradu "Billboard". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading