PRVE PORODIČNE FOTOGRAFIJE MEGAN I HARIJA!

Autor:

Zabava

21.05.2018

15:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Događaj koji će obeležiti ovu godinu, a možda i deceniju svakako je kraljevsko venčanje koje se odvijalo u subotu kada su princ Hari i glumica Megan Markl izgovorili sudnonosno "da".

Njihove fotografije preplavile su internet, a euforija povodom njihovog venčanja i dalje traje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sada već čuveni poljubac ispred crkve svetog Đorđa... Megan i Hari

Nove fotografije mladog bračnog para, ovoga puta u krugu članova porodice napravio je zvanični fotograf kraljevskog venčanja Aleksi Lubomirski za zvaničnu stranicu Kengsintonske palate. A na njima su pored Megan i Harija, mladina majka Doria Regland, kao i mladoženjin otac, princ Čarls sa suprugom Kamilom Parker Bouls, brat, princ Vilijam sa suprugom Kejt i decom Šarlotom i Džordžem, ali i baka Elizabeta Druga sa suprugom princem Filipom.

Osim članova uže familije tu su i male deveruše i dečaci koji su nosili Meganin veo, a fotografije su nastale u dvorcu Vindzor.

Porodične fotografije ekskluzivno će objaviti i magazin "Vog", a osim slika na kojima su Megan i Hari sa devojčicama i dečacima, kao i sa članovima uže porodice, tu su i umetničke fotografije mladenaca koje oduzimaju dah.

Podsećanja radi Megan i Hari venčali su se u subotu, 19. maja u crkvi svetog Đorđa nadomak Vindzora, a kraljica Elizabeta Druga dodelila im je titule vojvoda i vojvotkinja od Saseksa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading