GLUMAC POSTAO OTAC, pa objavio fotku s BEBOM!

Autor:

Zabava

24.04.2018

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Dvejn Džonson po treći put je postao otac, a njegova supruga Loren Hašijan donela je na svet ćerkicu kojoj su dali ime Tiana Đia.

Čuveni D Rok objavio je fotografiju sa malenom Tianom Điom, a da sve bude interesantnije on leži u bolničkom krevetu i nag je do pola dok drži ćerkicu, a ne njegova supruga.

Ipak, mnogo više pažnje privukla je glumčeva emotivna poruka:

-  Blagosloven sam i ponosan što mogu da objavim da je na svet stigla još jedna snažna devojčica. Tiana Đia Džonson stigla je na ovaj svet poput sile prirode, a mama Loren ju je donela poput rok zvezde - napisao je Dvejn koji je opisao svoje iskreno poštovanje prema ženama:

- Ceo život su me okruživale i odgajale snažne žene, ali nakon što sam bio uz Loren tokom celog porođaja, teško mogu da objasnim nov nivo ljubavi, poštovanja i divljenja koje osećam prema Loren i svim ostalim majkama i ženama - napisao je slavni glumac.

Dvejn sa suprugom Loren Hašijan, sa kojom je u braku od 2007. ima i ćerku Džasmin (2), dok je u braku sa prvom suprugom Deni Garsijom kojom je bio oženjen od 1997. do 2007, dobio Simon Aleksander (16), koja se poput njega bavi glumom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading