Avićijeva bivša objavila oproštajno pismo!

Autor:

Zabava

22.04.2018

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je objavljeno da je jedan od najpoznatijih di-džejeva na svetu Tim Bergling, poznatiji kao Avići, pronađen mrtav juče u Omanu, brojni poznanici i prijatelji prerano preminule zvezde oprostili su se javno od njega. Među njima je i Emili Goldberg, bivša devojka i najveća Avićijeva ljubav.

Foto: instagram.com/avicii
Avići

- Hajde, bejbi, ne diži ruke od nas. Odaberi me i ja ću ti pokazati ljubav". Ovo su stihovi iz pesme koju je Tim napisao za mene. Volela bih da sam bila vredna toga i njegove ljubavi. Dve godine koliko smo bili zajedno, bio je moja najbliža osoba, najbolji prijatelj. Sada ne mogu da pogledam slike, a da znam da mu nikada više neću videti lice. I dalje sabiram svoje misli. Hvala vam svima na porukama podrške. Probudite me kada se sve ovo završi, jer ne želim da je to stvarno. Počivaj u miru, Avići - napisala je Emili, koja je sa preminulom zvezdom bila u vezi od 2013. do 2015.

 

 

Uzrok Avićijeve smrti još uvek nije otkriven. Ipak, on je bio prilično otvoren po pitanju svojih zdravstvenih problema, zbog kojih je 2016. godine prestao da nastupa. Borio se sa akutnim pankreatitisom, za koji je priznao da je delimično sam kriv, jer je prekomerno unosio alkohol.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading