PEVAČICA PRODALA KUĆU ZBOG LEČENJA: Bolest uzela maha?

Autor:

Zabava

13.02.2018

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najpopularnija tinejdž zvezda u Americi definitivno je Selena Gomez koja na instagramu broji 133 miliona pratilaca, ali ona se godinama bori sa opakom bolešću. Primer da slava ne obezbeđuje zdravlje svakako je Selena koja godinama boluje od lupusa, a krajem prošle godine je imala transplantaciju bubrega.

RepublikaFoto: instagram.com/selenagomez
Selena Gomez

O ozbiljnosti njene bolesti svedoči i činjenica da je pre nekoliko godina ova 25-ogodišnja pevačica prodala kuću u Teksasu po znatno nižoj ceni od realne vrednosti kako bi imala dovoljno novca za lečenje.

Kako prenose strani mediji, Selenini roditelji veoma su zabrinuti za njeno zdravlje, a Gomezova je ipak odlučila da se opusti i kako je otkriveno za Dan zaljubljenih otputuje sa svojim starim-novim dečkom Džastinom Biberom. Njih dvoje su uslikani kako u limuzini idu ka aerodromu odakle su se uputili u Kaliforniju.

 

@selenagomez #selenagomez @justinbieber #justinbieber

A post shared by Selena Gomez (@heyqueenselena) on Feb 13, 2018 at 5:13am PST

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading