Nije znao da je SILOVANA? Ben Aflek odgovorio na napade koleginice!

Autor:

Zabava

31.01.2018

12:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika afera o producentu Harviju Vejnstinu, za kog se saznalo da je seksualno uznemiravao glumice, i dalje potresa Holivud. A jedna od njegovih žrtvi, Rouz Mekgoven optužila je kolegu Bena Afleka da je godinama znao sve i da je ćutao. Aflek se tek sada oglasio i ispričao svoju verziju priče o napadu Vajnstina na Rouz.

RepublikaFoto: Youtube.com
Rouz Mekgoven

- Nikada mi nije rekla, niti sam zaključio da je ona napadnuta. Nisam imao saznanja o tome šta je Rouz učinjeno. Sve drugo je laž - kratko i jasno je objasnio Aflek. 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Harvi Vajnstin

Mekgovanova je jedna od prvih glumica koja je javno istupila i progovoirla o seksulanom uznemiravanju slavnog producenta, a poznate dame među kojima i Opra Vinfri, Meril Strip, Salma Hajek, Ešli Džud i druge pokrenule su inicijativu piod nazivom "Times Up", odnosno vreme je isteklo, a koja se odnosi na to da je došao kraj svim seksualnim uznemiravanjima i zlostavljajima žena. 

U slučaju Harvija Vajnstina i dalje se pojavljuju žene koje je uznemiravao ili čak primoravao na odnose.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading