Novo leto donosi NOVI MUZIČKI FESTIVAL

Autor:

Zabava

17.01.2018

12:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tačno na pola puta između Beograda i Novog Sada, rodila se najvažnija rejv destinacija u 2018-oj godini - Dance Park Festival.

RepublikaFoto: Promo foto

U Fashion Parku Inđija se sastaju dva tehno velikana - beogradski Raveolution i novosadski Green Love Festival, sa namerom da zajedničkim snagama stvore jedinstvenu festivalsku magiju na novoj festivalskoj lokaciji - Dance Park Festival.

Foto: Promo foto

Sam festival dešavaće se u večernjim satima u petak i subotu, 8. i 9.juna i biće smešten na parkingu Fashion Park Outlet centra. Organizatori obećajvaju jedinstveni muzičko - scenski doživljaj, mega rejv na kome će gostovati najveća imena elektronske muzike.

Foto: Promo foto

Festival će ugostiti više desetina hiljada posetilaca iz zemlje i inostranstva. Posetioce očekuju žurke pod otvorenim nebom uz najsavremenije audio-vizuelne efekte, vanserijski izvođači i organizovan prevoz iz Beograda i Novog Sada, kao i mogućnost boravka na lokaciji tokom oba dana trajanja festivala. Rezervišite osmi i deveti jun za novu muzičku destinaciju - Dance Park Festival u Inđiji.

Foto: Promo foto

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading