SVAKA IM ČAST: Amal i Džordž Kluni lepim gestom oduševili javnost!

Autor:

Zabava

12.01.2018

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bračni par Kluni pokazao je koliko je prizeman postupkom koji je oduševio sve!

 

A post shared by Amal Clooney (@amalclooney) on Sep 3, 2017 at 8:52am PDT

Naime, ponosni roditelji Džordž i Amal Kluni poslednjih šest meseci vreme uglavnom provode okupirani blizancima Elom i Aleksanderom, pa su retki trenuci kada se posvete sopstvenim užicima.

Međutim, ovih dana tokom boravka u Londonu, slavni glumac i uspešna advokatica odvojili su malo vremena za sebe i uputili se u pozorište da pogledaju predstavu "My Fair Lady", koja ih je toliko razveselila i oduševila da su celoj postavi na kraju performansa ostavili predivno iznenađenje.

Betan Neš, jedna od članica glumačke postave iz spomenute predstave na svom je Instagram profilu objavila veliki buket cveća i emotivnu poruku koje su pozorištu ostavili slavni supružnici.

- Amal i ja smo samo hteli da vam se zahvalimo za fantastičnu pozorišnu predstavu koju ste nam priuštili. Svidela nam se svaka sekunda predstave i svi ste bili divni. Naša šira porodica (polovina Bejruta) takođe je oduševljena. Hvala vam i srećno u daljim izvedbama. S ljubavlju, Amal i Džorž", pisalo je u poruci pored raskošnog buketa.

Par je još jednom pokazao da se uprkos zvezdanom statusu koji imaju ponašaju neverovatno prizemno. Podsetimo se da su pre nekoliko nedelja 39-godišnja Amal i 56-godišnji Džordž svim su putnicima u avionu na početku leta podelili slušalice uz poruku "Unaprijed se izvinjavamo", aludirajući na to da bi im njihovi blizanci mogli remetiti mir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading