BAKI B3: Mislio sam da ću ubiti nekoga!

Autor: J.J.

Zabava

22.09.2018

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati denser i učesnik "Parova 7" Baki B3 otvorio je dušu i cimerima ispričao detalje o svojoj mračnoj prošlosti. S obzirom na to da je na javnoj sceni počeo da se pojavljuje devedesetih godina, i ne čudi što je imao problema sa zakonom.

RepublikaFoto: printscreen/TvHappy
BAKI B3

Iskreno je govorio o problemima koje je zadavao svojim najbližima, te priznao da je kao mladić bio veoma problematičan. Nakon što je završio u popravnom domu, njegovi najbliži su se plašili da će potpuno zastraniti.

Baki: Svi su bili ubeđeni da ću celog života biti propalica zbog ludih devedesetih

- Roditelji nisu znali šta će sa mnom, bili su ubeđeni da ću nekoga da ubijem i da ću robijati celog života, lude devedesete. Plašili su da će i mene neko možda ubiti - priča Baki i dodaje da je veoma ponosan na sebe što se izvukao iz svega i stvorio porodicu.

- Srećan sam što sam na kraju krenuo pravim putem, vaspitao svoju decu iako su svi bili ubeđeni da ću celog života biti propalica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading