Enisa: IMALA SAM S*KS SA DVA MUŠKARCA ODJEDNOM!

Autor: D. L.

Zabava

18.09.2018

03:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica sedme sezone rijalitija "Parovi" Enisa Bajramović retko govori o svom privatnom životu, a nedavno je šokirala svoje cimere izjavom da je imala žestok s*ks sa dva muškarca u isto vreme!

RepublikaFoto: printscreen/TvHappy
Enisa Bajramović

Bajramovićka se u dvorištu vile osamila sa još nekoliko takmičara, a naprasno su započeli razgovor na temu svojih egzibicija iz tinejdžerskih dana.

 Bajramovićka: Poznavala sam dobro momke sa kojima sam imala trojku

- Ja sam imala burnu prošlost, a verujem da svaki tinejdžer jeste u nekom trenutku. Ovo zna samo meni par bliskih ljudi, ali ja recimo imam seks sa dva muškarca u isto vreme. Naravno, poznavala sam ih dugo, nisu bili nikakvi stranci u pitanju, pa smo posle jednog izlaska poželeli da probamo seks u troje. Jedan od njih je bio moj dobar drug, a drugi njegov poznanik. Ne kajem se zbog toga i preporučila bih svakome da to proba, naravno, ko ima sklonosti ka takvim egzibicijama.

RepublikaFoto: printscreen/TvHappy
Enisa Bajramović

- Ne razlikuje se drastično od običnog seksa, samo je zabavnije i zanimljivije - rekla je Enisa i izazvala smeh kod nekolicine cimera kojima ništa nije bilo čudno. Oni su nastavili da pričaju o raznim temama sve do kasnih sati, nakon čega su se uputili ka spavaćoj sobi. Čim su se smestili u krevet, Luka Budimir i Nikola Lakić predložili su kroz šalu Bajramovićki da se ponovo nađu u trojci, ali ovoga puta pred kamerama, ali se ona samo nasmejala ne obazirući se na njihove šale.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading