Marijana: Plašim se da me Mili ponovo ne premlati!

Autor: D. L.

Zabava

14.08.2018

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša učesnica šeste sezone rijalitija "Parovi" Marijana Marković strahuje za svoj život nakon što ju je Milutin Radosavljević Mili za vikend brutalno pretukao u jednom beogradskom hotelu.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Marijana Marković

Bivši emotivni partneri prekinuli su svaki kontakt nakon što je Radosavljević u pijanom stanju nasrnuo na Markovićevu lažno je optužujući da nije reagovala kada mu je lopov ukrao naočare za sunce.

 Ni neprijatelju ne bih poželela ovo što mi je Milutin uradio

RepublikaFoto: printscreen/TVHappy
Milutin Radosavljević Mili

- Ja se samo plašim da me Milutin ponovo negde ne presretne i prebije na ulici. Još uvek sam u šoku zbog svega što sam preživela i danima ne mogu da se oporavim. On je vrlo agresivan kad konzumira alkohol i plašim se da mi ponovo ne napravi neku sačekušu i premlati me. Ja sam mislila da ga vrlo dobro poznajem i, dok smo bili zajedno, nijednog trenutka mi nije palo na pamet da može doći do ovoga. Znam da ume da bude vrlo agresivan, ali kakav čovek treba da budeš pa da bez trunke savesti premlatiš ženu. To ne bih poželela ni najvećem neprijatelju. Dođe mi da tražim zaštitu policije i zabranu prilaska, ali se nadam da mu je ovo bila dobra škola jer sam ga odmah prijavila policiji. Svakom nasilju mora da se stane na put - rekla je Marijana za Rijaliti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading