NA POMOLU POMIRENJE MILJANE KULIĆ I IVANA MARINKOVIĆA?!

Autor:

Zabava

18.06.2018

13:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica rijalitija "Zadruga" Miljana Kulić često razmišlja, ali i priča o ocu svoga deteta Ivanu Marinkoviću, a glavni razlog njene priče o njemu je to što ona misli da mu da drugu šansu!

RepublikaFoto: printscreen/TVHappy
Ivan Marinković i Miljana Kulić

Ekscentrična Nišlijka je, otkako je raskinula sa bivšim mužem Goce Tržan, tvrdila da mu neće dati drugu šansu i da njihovog naslednika neće ni upoznati. Ipak, Kulićeva se sada predomislila, pa kako se bliži porođaj, sve više razmišlja o Ivanu. Ona je pitala Ljubu Aličića šta Marinković radi i da li je našao novu devojku, a sve to je otkrila Bojana Ristivojević tokom emisije na TV Hepi.

- Insajder Ljuba Aličić mi je preneo da je pričao s Miljanom Kulić. Ona ga je pitala za tebe, Ivane, pitala je da li imaš nekoga i da li vaša ljubav može da uspe napolju - rekla je voditeljka, a Ivan je kroz osmeh pitao:

RepublikaFoto: printscreen/TvHappy
Ivan Marinković

- Stvarno? Sad mi je lakše, ja sam za ljubav. Nedavno sam rekao da neću da se ženim, ali ko zna šta će napolju da se desi. Možda budemo zajedno.

Sigurno je da ćemo se čuti kada izađemo i da ćemo da se dogovorimo sve o detetu - rekao je Ivan, koji se oraspoložio čim je čuo da se Miljana zanima za njega.

Ukućani su na ovu informaciju aplaudirali, a Mladen Vuletić je prokomentarisao:

- Miljana će u rijalitiju da uzme 50.000 evra, Ivan ovde 20.000 evra. Sastave se i žive super.

Marinković je prihvatio šalu, pa je i sam počeo da razmišlja kako će Kulićeva i on zajedno da podižu dete.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Miljana Kulić

- Zamisli, Miljana i ja šetamo bebu u Nišu. Sa njenim roditeljima Sinišom i Marijom. Super - rekao je on.

Inače, Marinković i Miljana su ubrzo nakon što su napravili bebu raskinuli, a bivši Gocin muž je rekao kako prema njoj nikada nije imao emociju, već je samo osećao strast. Kulićeva je, nakon što je otišla u "Zadrugu", rekla da je Ivan ne zanima i pripretila mu da nikada neće videti njihovog sina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading