Izabela htela da se ubije jer ju je ostavio dečko!

Autor:

Zabava

05.06.2018

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica šeste sezone rijalitija "Parovi" Izabela Aljoski ne krije da se u životu više puta bavila stvarima koje su je mogle koštati glave.

RepublikaFoto: printscreen/TVHappy
Izabela Aljoski

Otkako je ušla u vilu u Zemunu u javnost su isplivale razne pikanterije iz njenog života, a kao bomba odjeknula je vest da je pojedinim ukućanima slala golišave fotografije neposredno pred ulazak u rijaliti. Kako izvor blizak Izabeli ekskluzivno za Rijaliti otkriva, atraktivna brineta umalo sebi nije oduzela život nakon što se nagutala tableta jer ju je ostavio dečko s kojim je bila tri godine u vezi.

Izabeli je odmah ukazana stručna pomoć, a lekari su bili prinuđeni da joj ispiraju želudac, rekao je izvor

- Izabela je uvek bila drčna i išla glavom kroz zid, pa je zbog toga često upadala u neprijatne situacije koje nisu nimalo naivne. U mestu gde je odrasla uvek se pričalo da je dete koje dolazi iz problematične porodice i o kome niko ne vodi računa, međutim, njena majka nikako nije mogla da je obuzda. Izabela je još kao tinejdžerka umela da se iskrade iz kuće i ne vrati se sve do zore. Nakon završetka srednje škole započela je vezu sa momkom u kog se brzo zaljubila, a on je bio dosta stariji od nje. Dobro su se slagali sve dok ona nije počela da sumnja da je vara jer mu je pronašla sumnjivo dopisivanje sa jednom devojkom u telefonu kada je boravila kod njega - tvrdi naš izvor i nastavlja:

RepublikaFoto: printscreen/TVHappy
Izabela Aljoski

- Sutradan ga je napala i počela da urla iz sve snage, a on je pokušao da joj objasni da mu poruke konstantno šalje devojka koja ga je upoznala preko jednog drugara, ali da je on nikad ne bi prevario i da nema zbog čega da brine. Izabela mu nije poverovala i odmah je počela da plače i histeriše. Kako je i on neko ko ima kratak fitilj, žestoko su se posvađali i tom prilikom joj je rekao da hoće da raskinu. Tad je doživela nervni slom i izletela iz njegove kuće. Kad je došla u svoj stan, majka ju je odmah na vratima uplašeno pitala šta se desilo i da li ju je neko napao, a ona je besno otišla u sobu, rekla: "Ostavi me na miru" i tresnula vratima. Majka je bila zabrinuta, ali nije želela dodatno da je opterećuje, pa ju je ostavila samu u sobi dok se ne smiri. Kako dugo nije izlazila, otišla je da je obiđe, a kad je ušla u sobu, zatekla je ćerku u nesvesnom stanju, a ispod jastuka je pronašla jake tablete za smirenje, pa je pretpostavila da se nagutala lekova - govori naš izvor i dodaje da je sreća što njena majka nije čekala dugo i što je odmah reagovala.

- Kada su stigli u Hitnu, Izabeli je odmah ukazana stručna pomoć, a lekari su bili prinuđeni da joj ispiraju želudac da bi uklonili opasnu količinu leka iz njenog organizma. Na sreću, na kraju je sve ispalo kako treba, a ona se tek tada trgla i shvatila koliko je glupo reagovala - završava naš sagovornik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading