Gatozov otac otkrio zašto je ušao u "Parove"

Autor: G. Doljančević

Zabava

17.02.2018

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetislav Sinđelić Đura, otac Nenada Marinkovića Gastoza, preksinoć je ušao u rijaliti "Parovi" i postao je regularni takmičar. On je obećao da će sve učiniti da njegov sin konačno uzme njegovo prezime.

Foto: Promo foto
Nenad Marinković Gastoz

Kako je Gastoz na Dan zaljubljenih pobegao iz vile da bi video svoju devojku Naidu, dobio je novčanu kaznu od 2.000 evra, a i glavna nagrada ja smanjena za 30.000. Produkcija je preduzela sve pedagoške mere i uvela njegovog oca Đuru kako bi imao ko da ga drži pod kontrolom. Gastoz u prvi mah nije bio oduševljen što će njegov tata ostati u rijalitiju, ali kasnije je našao svetlu tačku u svemu tome:

Gastoz: Čudno mi je da posle 25 godina blejim sa ćaletom. Nikada nismo bili zajedno duže od nekoliko sati

- Čudna stvar da posle 25 godina ja blejim sa ćaletom u rijalitiju. Totalni šok, majke mi, drago mi je što je tu da, evo, konačno i ja živim malo sa ćaletom. Ovo vreme ću iskoristiti da se konačno zbližimo i postanemo pravi otac i sin. Ne znam kako će on da se ponaša i da li će da trpi ovaj ovde autoritet, da li će da se ispali. Mi smo samo provodili vreme kada ja dođem ovde, pa se vidimo jedino na ručkovima, večerama. Nikada nismo bili zajedno duže od nekoliko sati. Ne znam, svaka vam čast, ne zameram nikom koji je ovo složio ovako - rekao je Gastoz tokom svog komentarisanja u tajnoj sobi.

- Ja ću da učinim sve da moj sin konačno uzme moje prezime Sinđelić. Zato sam ovde. Vreme je da se to desi. To je moja poslednja želja dok sam živ - rekao je Đura, koji je sve vreme zbijao šale sa ostalim ukućanima vile "Parova", koji su bili oduševljeni što ga vide.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading