PRISETILI SE STARIH DANA: Zorica plakala zbog Gastoza!

Autor: A. Ivanović

Zabava

19.01.2018

06:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica "Parova" Zorica Dukić nije mogla da zadrži suze kada joj je produkcija pustila emotivni snimak na kome su ona i Nenad Marinković Gastoz dok su bili u ljubavi. Njihova veza pretočena je u jedan kratki film, a emotivne i romantične scene rasplakale su Dukićku, koja je priznala da joj je Nenad bio velika podrška tokom romanse koju su imali pred kamerama.

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Zorica Dukić

- Krenule su mi suze stvarno jer mnoge stvari čovek zaboravi vremenom. Ne bih ja zaplakala da me Nenad sad nije zagrlio, ovo je bilo pre dve godine i setila sam se stvarno u momentu i mnogih ružnih situacija koje sam ovde doživela i setila se jednog teškog perioda ovde u mom životu vezanog za pokojnog tatu i tada mi je Nenad baš, baš, pomogao. Tada sam nešto i omrzla Nenada i neke greške koje sam uradila u prošlosti svaljivala sam na njega. Imala sam momente kada sam sebe osuđivala, kada se moj bivši dečko Dejan oženio i kada sam ja plakala, Nenad se tu muvao oko mene i tada sam se ja odlučila na taj korak da budem sa njim. Tada sam ga i stavila na listu jednog jedinog omraženog čoveka i krivila sam njega - prisetila se Zorica.

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Zorica i Gatoz

I dan nakon što je pušten snimak njihove ljubavi učesnica "Parova" se rasplakala, dok ju je Dalila tešila.

Zorica: Nakon svega ga toliko volim kao osobu da sam sve spremna da uradim za njega

- Mrzela sam ga najviše na svetu. Kada sam shvatila da više nikada neće biti moj, to mi je bio najgori dan u životu. Nakon svega ga toliko volim kao osobu, da sam sve spremna da uradim za njega. Tako je i sa mojim bivšim momcima Dejanom i Rikijem - objasnila je Dukićka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading