Vesni klijent pretio ubistvom, upao joj u agenciju i napao nožem!

Autor:

Zabava

26.03.2019

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobro poznata rijaliti-zvezda i pevačica Vesna Rivas nedavno je ponovo ušla u zemunsku vilu i unela pometnju među članove ekipe sedme sezone rijalitija "Parovi".

RepublikaFoto: printscreen/TVHappy
Vesna Rivas

Iako je javnost upućena u to da se Rivasova bavi numerologijom, dobro obavešten izvor blizak Vesni za Rijaliti otkriva da je pevačica doživela veliku neprijatnost kada joj je nezadovoljna klijentkinja došla na adresu lokala u kom radi i pretila ubistvom jer ju je, kako je tvrdio, Rivasova slagala.

Vesna je uspela da pobegne u kupatilo, odakle je pozvala policiju

- Vesna je posle izlaska iz šeste sezone "Parova" još više razvila svoj biznis sa numerologijom. Ima dobro poznati lokal u Beogradu u kom radi sa klijentima i nikada nije imala većih problema. Pre nego što je ponovo ušla u rijaliti, doživela je veliku neprijatnost kada joj se na vratima u kancelariji pojavila žena sa kojom je nekoliko nedelja pre toga radila. Vesna se sa nepoznatom gospođom čula preko telefona kako bi odradile seansu sa brojevima. Rivasova je toj gospođi tada objasnila u kom smeru bi trebalo da vodi svoj život, te i da joj toj ženi suprug veran. Nepoznata gospođa je posumnjala da je suprug vara, ali joj je Vesna objasnila da ne treba da se brine oko toga i da joj brak nije u krizi - započinje priču nas izvor.

Kako dalje saznajemo, Vesna je radila sa jednim muškarcem u svom salonu kada se na vratima stvorila žena koja je iz tašne izvadila nož i počela da viče.

- Žena koja se našla uvređenom i prevarenom došla je da se sa Vesnom nađe licem u lice. Stala je ispred njenog stola u kancelariji i rekla: " Tu si, kurvo! Vraćaj pare koje si mi na foru uzela! Samo da znaš da me muž vara, a ti si rekla kako je sve u redu! Eto koliko si dobra u svom poslu! Sram te bilo što pelješiš pošten narod". Vesna je u tom trenutku rekla da je sigurno u pitanju neka greška ili da je tu ženu muž nedavno prevario, pa je konstatovala da nikada ne greši u poslu kojim se bavi. To je samo dodatno razljutilo Vesninu mušteriju, a u trenutku kad je besna gospođa krenula ka Rivasovoj noseći u ruci nož, muškarac sa kojim je radila je uspeo nekako da grabi pomahnitalu ženu i spreči je da povredi pevačicu. Vesna je u tom trenutku skočila i otrčala u kupatilo koje se nalazilo tik do njenog stola - priča naš izvor i dodaje da je Vesna odmah alarmirala organe reda.

- Rivasova je odmah pozvala policiju i rekla da joj žena sa nožem preti u sopstvenom lokalu. Rekla je adresu, nakon čega se razdrala da policija uskoro stiže. Muškarac koji je držao ženu je uspeo da je izgura iz lokala i zalupi vratima, pa se zaključao. Nepoznata gospođa je tada pobegla u nepoznatom pravcu, a Vesna je u lokalu ostala zaključana sa svojom mušterijom sve dok policija nije došla - završava naš sagovornik. Tu ipak nije bio kraj Vesninim mukama, pa je Rivasova sutradan dobila poziv od iste žene koja joj je preko telefona opet pretila. Rekla joj je:" Samo da znaš da nismo završile. Sve ću da ti naplatim, a sledećeg puta se vidimo van tvog lokala". Vesna je o svemu obavestila policiju i ima snimljen poziv u svom telefonu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading