Fetboj Slim 15. novembra u Beogradu

Autor:

Zabava

12.09.2018

16:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najpoznatijih svetskih di-džejeva i producenata Fetboj Slim nastupiće 15. novembra u Beogradu kao specijalni gost novog No sleep festivala, koji organizuje tim Egzita.

RepublikaFoto: Promo
Novi festival biće održan od 15. do 18. novembra na više lokacija u Beogradu

Fetboj Slim je za Egzitov novi festival osmislio drugačiji nastup koji je nazvao "Rejv u hangaru" (nastup će i biti održan u Novom hangaru, odnosno u hali u Luci Beograd na obali Dunava), a poznati di-džej izjavio je i da će to biti "jedna velika žurka sa mnoštvom lasera, jarkih svetala i dimnih mašina", te da će puštati aktuelne pop i disko hitove.

Za sada je poznato da će nastupiti di-džej Tenis, berlinska tehno-legenda Marsel Fengler, kao i Nina Kravic, "Dax J", "I Hate Models" i Aleksi Perala.

Ulaznice za No Sleep festival dostupne su na blagajnama prodajne mreže Gigstix.com širom Srbije i onlajn putem sajta Nosleepfestival.com.

Festivalske ulaznice biće menjane za narukvice koje omogućuju ulaz na sve žurke i lokacije tokom celog vikenda koji se proteže od četvrtka uveče do nedelje popodne, od 15. do 18. novembra, na više lokacija u Beogradu, počevši od tri velike žurke u Novom Hangaru u Luci Beograd, pa sve do aftera i dnevnih žurki u našim svetski čuvenim klubovima kao što su Drugstore, 20/44, i mnogim drugim lokacijama. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading