NA RADOST PUBLIKE Još 3.000 ulaznica u prodaji za koncert 2 CELLOS

Autor:

Zabava

05.09.2018

10:00 >> 09:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog velikog interesovanja za koncert 2Cellos, u prodaju je pušteno još 3.000 karata!

RepublikaFoto: Promo foto
Luka i Stjepan ponovo spremaju spektakl za beogradsku publiku

Luka i Stjepan u okviru turneje "Score" ponovo dolaze u Beograd, a ovoga puta će održati koncert na otvorenom 8. septembra na Kalemegdanu.

- Radujemo se što je interesovanje za koncert veliko, iskreno to smo i očekivali. Mi volimo ovde da dođemo, to publika i oseti. Jedva čekamo da izađemo na scenu i da razmenimo energiju. Svi ćemo uživati, biće to ludo i nezaboravno veče u prelepom ambijentu - poručuju Luka i Stjepan.

Kao i uvek momci će pružiti podršku mladim, talentovanim muzičarima, koji će im biti predgrupa.

Prvo na scenu izlazi Džoni Ranković, zatim Iva Ikon. Nikola Džoni Ranković je najmlađi rok kantautor regiona, frontmen benda "The Churlians" i višestruko nagrađivani autor na "UK songwriter contest". Iva je pevačica, pijanista i tekstopisac iz Beograda. Završila je klavir na Akademiji u Beogradu, ali je studirala i džez i gospel. 

Iva i Džoni će izvesti miks svojih autorskih pesama i obrada nekoliko svetski poznatih numera, a koji su specijalno pripremljeni za ovaj koncert.

Dodatne karte koje su zbog velikog interesovanja puštene u prodaju mogu se kupiti u sistemu Eventima, ali i na dan koncerta od 17 sati preko puta Nebojšine kule.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading