MAGIJA Džesi Ver na Kalemegdanu

Autor:

Zabava

28.08.2018

14:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britanska pop soul zvezda i istinska muzička diva, Džesi Ver, pripredila je u ponedeljak muzički spektakl u Rovu kod Vojnog muzeja.

RepublikaFoto: Tamara Trajković
Neponovljiva i jedinstvena Džesi Var

Već od momenta kad je izašla na binu, nastala je posebna energija između soul zvezde i publike.

Džesi je otkrila da nastupa u danu kad obeležava godišnjucu braka, pa je možda i to doprinelo da čitavo veče bude spektakularno i prepuno emocija i dobrih vibracija.

Naučila je čak i da izgovori „Hvala“, na skoro tečnom srpskom jeziku, a kako su se hitovi nizali, Džesi je s publikom delila i priče o tome kako joj je ćerka bila najveća inspiracija za poslednji album, te da su mnoge pesme vezane za majčinstvo

RepublikaFoto: Tamara Trajković
Oduševljena publikom, na bis izvela tri pesme!

Koncert u Beogradu održan je u okviru tromesečne turneje na kojoj muzička diva promoviše aktuelni album „Glasshouse“, koji je objavljen krajem oktobra prošle godine i koji je odmah dospeo na sedmu poziciju top liste u Velikoj Britaniji.

Više od tri sata publika je imala priliku da uživa u numerama, kao što su Say You Love Me, Wildest Moments, Tough Love, Running i mnoge druge.

Iako nikada nije pevala na bis, i to se u ponedeljak veče na Kalemegdanu dogodilo! Oduševljena publikom, pop soul zvezda otpevala još tri pesme kao poklon onima koji su ispunili prostor na Kalemegdanu.

Ovo nije prvi put da Džesi Ver dolazi u Srbiju. Kako je ranije izjavila, prvi put je s grupom prijatelja bila na Egzitu, po završetku fakultet, te da su ostala sećanja o sjajnom provodu! Nema sumnje da će i ponovni boravak u našoj zemlji ostati u dobrom sećanju muzičarki, baš kao što ostaje i onima koji su prisustvovali magičnoj noći na Kalemegdanu.

Uvertiru za nastup istinske dive, priredio je jedan od najpopularnijih di-džejeva na ovim prostorima, Marko Milosavljević, koji je imao specijalni seto, kroz koji se preplitao džez, soul, fank i disko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading