NASTAVAK SERIJE MESO: Početkom godine počinje snimanje

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavak popularne serije "Meso" Šaše Hajdukovića, a po scenariju Nikole Pejakovića Kolje započeće sa snimanjem tokom naredne godine, najavljeno je u Vrnjačkoj Banji gde je potpisan ugovor o koprodukciji između banjalučke kuće "Bosonoga produkcija" i RTS-a.

RepublikaFoto: youtube.com/Bosonoga produkcija
Scena iz serije "Meso"

Brana Janković, direktorka kuće "Bosonoga produkcija" Dragan Bujošević, generalni direktor Radio-televizije Srbije potpisali su Ugovor koji podrazumeva da RTS obezbedi 95 posto ukupnog budžeta potrebnog za realizaciju serije "Kosti".

Bujošević je prilikom potpisivanja rekao da su odlučili da podrže snimanje nastavka serije zbog kvalitetnog scenarija i na osnovu rezultata koje je postiglo "Meso", a koje je nadmašilo očekivanja publike.

Janković je pomenula da su za snimanje "Mesa" morali da podignu kredit i da se sada, zahvaljujući podršci RTS-a, nalaze u izuzetno komfornoj situaciji koja im omogućava da se potpuno posvete kreativnom radu i od serije "Kosti" naprave još bolji i kvalitetniji projekat.

Pripreme za snimanje počinju u septembru i trajaće do kraja godine, a početkom naredne godine počinje i snimanje.

-Velika je čast za jednog reditelja da bude u prilici da čuje ovakve pohvale na temu projekta kojem smo potpuno posvećeni. Ovo su lepi dani za celu ekipu "Bosonoge produkcije" i za sve one koji su radili na "Mesu", jer pored ovog ugovora, "Meso" je kao nagradu dobilo i učešće na Montraelskom filmskom festivalu što je za nas velika čast. A "Kosti" će biti još bolje, videćete- poručio je Saša Hajduković, reditelj.

Serija "Meso" prikazivana je na RTS-u krajem prošle godine, a istoimeni film biće prikazan večeras u okviru takmičarskog programa 42. Festivala filmskog scenarija u Vrnjačkoj Banji.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading