Benčina rastrzan zbog snimanja

Autor:

Zabava

15.08.2018

06:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izreka da je glumac koji se leti ne odmara, već radi srećan glumac apsolutno važi za Petra Benčinu. U "Jutru sa Natašom Miljković" na Prvoj TV poznati glumac otkrio je da je njegovo vreme rastrzano između setova serija "Pogrešan čovek" i "Žigosani u reketu".

RepublikaFoto: Promo foto
Sa snimanja serije "Pogrešan čovek"

- Organizatori to sve koordiniraju kako bih sve postigao. Zanimljivo je da su obe serije srpsko-hrvatske koprodukcije, a obe ekipe su sjajne - kaže Benčina.


U "Pogrešnom čoveku" on igra brata čoveka koji se vraća u živote žene i ćerke u najgorem mogućem momentu i sa sobom donosi otvorene rane iz prošlosti.


- Serija je porodična, sa elementima trilera. Nemamo još kompletan scenario jer se radi mnogo epizoda, ali za sada imamo sjajnu ekipu na setu. Snimamo već dvadesetak dana, ali rade dve ekipe paralelno, stižemo da napravimo zalihe do emitovanja da ne bismo igrali uživo na televiziji - kroz smeh je ispričao Benčina.


U "Žigosanima" pak igra gradonačelnika Beograda, a uskoro će ga stići i obaveze na Fakultetu dramskih umetnosti s obzirom na poziciju asistenta Dragana Petrovića Peleta.


Petar je voditeljki govorio i o privatnosti, odnosno potrebi nekih poznatih ili manje poznatih ljudi da na društvenim mrežama otvore vrata porodičnog života, te zaključio da je sve pitanje ukusa, vaspitanja, ali i toga sa kime se družite.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading