Redford i Kejn najavljuju penziju, Džoan Kolins se ne da!

Autor:

Zabava

14.08.2018

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon Roberta Redforda i britanski glumac ser Majkl Kejn najavio da je vreme da glumu ostavi iza sebe.

 

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Ustajanje pre zore i učenje teksta više nije njegova vizija raja: Majkl Kejn

Vest da je oskarovac Robert Redford odlučio da nikada više ne stane pred kamere, rastužio je nekoliko generacija poštovalaca. Tako će film "The Old Man And A Gun" koji je nedavno snimio, biti i njegov poslednji, mada još se nije odrekao pozorišta i kaže, moguće je da će ga "daske koje život znače" još malo držati u formi.

Ovih dana je i slavni britanski glumac, ser Majkl Kejn otvorio dušu u intervjuu za list Miror, te priznao da iako je najbolje filmove snimio u sedamdesetim godinama života, više nema snage za taj tempo života.

- Nisu me još penzionisali, ali osećam da mi se bliži kraj. Ustajanje u 6.30 i učenje napamet dijaloga ustvari nije moja ideja raja... - kazao je Kejn i dodao da mu je uloga u "Betmenu" dala novi početak, kao i da je zapravo tek u osmoj deceniji započeo novi deo života kao stariji glumac. 
- Kada dođeš do 70. ili 75. godine života misliš da je sve gotovo. Ja sam tada napravio sedam najboljih filmova u kojima sam ikada glumio - rekao je glumac, ali i dodao da uprkos novoj životnoj sili, on želi u penziju. Već poduže hoda uz pomoć štapa nakon što je u martu slomio članak. Trudi se da živi zdravo, pa je prestao i da pije, hrani se zdravo...
RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Neumorna Džoan Kolins

S druge strane, holivudska opasnica Džoan Kolins (85) koja je publiku osvojila ulogom neukrotive Aleksis u seriji "Dinastija", ne mari za godine i prkosno poručuje da je penzija ne zanima. 
Poznata po šokantnom ponašanju i još šokantnijem odevanju, Kolinsova je ovih dana odbacila sav glamur koji joj je oduvek zaštitni znak, kako bi odigrala svoju ulogu u filmu "Geri".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading