Biković, Bjelogrlić i Glogovac u do sada najekstremnijim ulogama

Autor:

Zabava

01.08.2018

11:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za sve ljubitelje dobre akcije, vratolomnih vožnji, nežnih mangupa sa beogradskog asfalta, traganjem za boljim životom i uzvraćenom ljubavi - stigao je ekskluzivni, prvi trejler iz filma "Južni vetar" reditelja i scenariste Miloša Avramovića, koji će od jeseni gledaoci moći da vide u bioskopima širom Srbije i regiona.

 

RepublikaFoto: Promo
Priče sa beogradskog asfalta: Miloš Biković

Scenario, nastao iz pera Petra Mihajlovića i Miloša Avramovića, inspirisan je autentičnim iskustvima ljudi koji su bili uključeni u takozvano beogradsko podzemlje i oslikava suštinsku borbu između dobra i zla.

RepublikaFoto: Promo
Poslednja uloga Nebojše Glogovca

Istovremeno, to je poučna priča upućena mladima u Srbiji, ispričana kroz isprepletane sudbine njihovih vršnjaka i svih onih, koji su u želji za boljim životom, napravili pogrešan izbor.

SVET BEZ HEROJA

 

RepublikaFoto: Promo
Bjelogrlić i Biković


- Ovaj scenario je rezultat moje potrebe da na poučan način prenesem mlađim generacijama sve ono što sam kao klinac doživeo i preživeo odrastajući 90-ih godina na ulicama beogradskog naselja Mirijevo, okružen ekstremnim nasiljem i siromaštvom, u svetu bez heroja. Scenario je posvećen mojim preminulim drugovima i drugaricama, a moj junak govori u njihovo ime - kaže Avramović.
Pored Miloša Bikovića u filmu igraju i Miodrag Radonjić, Dragan Bjelogrlić, Nebojša Glogovac kome je ovo bila poslednja filmska uloga,  Miloš Timotijević, Jovana Stojiljković, Srđan Todorović, Bogdan Diklić, Aleksandar Berček, kao i gosti iz Bugarske Hristo Šopov i Ivajlo Zahariev.

PRVO NIŠ, PA BEOGRAD


Ovo uzbudljivo filmsko ostvarenje gledaoce otvoriće ovogodišnji Festival glumačkih ostvarenja u Nišu, dok je beogradska premijera zakazana za 14. novembar.  

Do prve bioskopske prilike, trejler za "Južni vetar" pogledajte ovde:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading