SPEKTAKL NA OTVORENOM: 2CELLOS NA KALEMEGDANU

Autor:

Zabava

24.07.2018

13:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U okviru turneje pod nazivom "Score", 2Cellos će 8. septembra nastupiti na Kalemegdanu, a popularni muzički dvojac obećava da će beogradski koncert na otvorenom biti pravi spektakl!

RepublikaFoto: Roger Rich
PONOVO U BEOGRADU 2Cellos 8. septembra na otvorenom

- Turneju koju smo započeli u Beogradu sa fenomenalnim koncertom u Areni, ponovo nastavljamo ovde. Publika dobro reaguje na naše pesme i jako se radujemo zbog toga. Koncert na otvorenom je poseban doživljaj, ali i izazov. Kalemegdan je prelep, dođite da uživamo - poručuje Luka iz 2Cellos.

Prema rečima Stjepana, završavaju novi album i vraćaju se korenima - obradama pop i rok hitova.

- Prvu pesmu smo već ekranizovali "Eye of the Tiger“, nadamo se da vam se dopada. Mi i sviramo samo ono što se nama dopada. Za Beograd smo već spremili repertoar. Krenućemo mirno, sa filmskom muzikom i onda energični deo. Biće ludo obećavamo!-  uz osmeh dodaje Stjepan.

RepublikaFoto: Željka Dimić
Repertoar za beogradsku publiku je spreman!

Podsećamo, sve je počelo pre nekoliko godina kada su momci odsvirali taj famozni "Smooth Criminal" Majkla Džeksona i snimili spot, a nakon što su na Jutjubu brzinom svetlosti izbrojali pet miliona pregleda, potpisali su ugovor sa Sony Masterworks i zatim ušli u studio i objavili prvi album.

Koncerti su im mesecima unapred rasprodani u celom svetu, a njihova karijera i dalje kontinuirno raste. Karte za beogradski koncert na otvorenom mogu se još uvek kupiti na blagajnama Eventima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading