PRVE FOTKE ŽIGOSANIH Mladi Dragičević uz Balerinu

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uzburkala je javnost već sama najava da Bjela sprema novu seriju, a sada je mladi glumac zapalio društvene mreže s prvim fotografijama sa snimanja "Žigosanih u reketu".

 

Kk Radnik #žigosaniureketu

A post shared by misa (@miodragdragicevic14) on Jul 11, 2018 at 5:54am PDT

Na fotografiji koju je objavio mladi glumac Miodrag Dragičević fanovi su prepoznali Vučića Perovića, ali i Aleksandra Radojičića koji je osvojio srca publike kao Balerina u velikom hitu "Montevideo".
RepublikaFoto: Instagram.com/miodragdragicevic14
Deo ekipe "Žigosani"

I u novom projektu, iza kog stoji "Kobra film" našeg proslavljenog glumca i ostvarenog reditelja Dragana Bjelogrlića, sasvim je izvesno da ćemo gledati nove mlade snage, ali i već iskusne glumce.

Kako je Srpski telegraf ranije pisao, glavna ženska uloga poverena je Dubravki Mijatović, koju je publika malih ekrana imala priliku da gleda nedavno u seriji koja je javnost podigla na noge - "Nemanjići - rađanje kraljevine".

O ulozi koju je Dubravka dobila sve detalje otkrio je izvor blizak upravo njoj:

- Pred Dudom je veliki izazov i važan zadatak jer će upravo ona povezivati paralelne priče koje su u seriji noseće, ona će biti ta spona među likovima u sadašnjosti, ali će se publika kroz njen lik i priču vraćati i u prošlost - rekao je izvor blizak Mijatovićevoj za Srpski telegraf.

Foto: instagram.com/telenovelaseries
Novi izazov pred Dubravkom Mijatović

Prethodno je u jutarnjem programu na Prvoj televiziji popularni glumac Boda Ninković otkrio da će on kadrove deliti sa svojm klasnom koleginicom Vesnom Trivalić.

- Veliko mi je zadovoljstvo što će mi partnerka biti moja klasna drugarica Vesna Trivalić. To, naravno, nosi veliki rizik sa sobom. Mi se znamo odlično, ali te naše dve energije će praviti česte pauze tokom snimanja - kratko je uz osmeh naveo popularni Boda, koji je na klasi bio i s Bjelom.

RepublikaFoto: instagram.com/dnevna_doza_cakane_i_ane

MILJENICA PUBLIKE Vesna Trivalić

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading