Prepoznajmo Narodni muzej!

Autor:

Zabava

22.06.2018

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Narodni muzej na Vidovdan, posle čak 15 godina ponovo otvara vrata za posetioce, koje će sačekati stalna postavka, odnosno multimedijalni spektakl "Da li se (pre)poznajemo?"

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Na samom ulazu posetioce će dočekati karijatide Ivana Meštrovića

Nakon 15 godina, na Vidovdan, Narodni muzej će ponovo otvoriti vrata za posetioce, a unutra će ih sačekati stalna postavka, odnosno multimedijalni spektakl "Da li se prepoznajemo?".

Baletski umetnik, koreograf i glumac Sergej Polunjin glavni je protagonista promotivnog spota Narodnog muzeja "Buđenje" po muzici Isidore Žebeljen.

Svečana ceremonija otvaranja odvijaće se od 21 sat na Trgu republike, a nakon zvaničnog programa, oko 23 sata, nacionalni muzej očekuje prve posetioce koji će biti u prilici da se kreću kroz sva tri nivoa izložbenog prostora na pet hiljada kvadratnih metara!

Muzej će biti otvoren cele noći, sve do 29. juna, a i naredna dva dana, 30. juna i 1. jula, ulaz će biti besplatan, dok će radno vreme muzeja biti od 10 do 22 sata. 

Ponedeljak je neradan dan, a od 3. jula uobičajeno radno vreme je: utorak, sreda, petak i nedelja (10-18 sati), četvrtak i subota (12-20 sati).

Cena pojedinačne ulaznice biće 300 dinara, dok će nedeljom ulaz biti besplatan.

Ulaz je iz Vasine ulice, a izlaz kroz vrata koja gledaju ka Trgu republike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading