ODLAZAK VELIKANA: Ogroman broj glumaca na sahrani Predraga Bajčetića!

Autor:

Zabava

05.06.2018

11:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliko poštovanje, ali i tuga danas je iskazana od strane glumaca koji su došli na poslednji ispraćaj Predraga Bajčetića, profesora glume na FDU, producenta i reditelja koji je preminuo pre nedlju dana u Beogradu u 85-oj godini. Istaknuti profesor glume sahranjen je danas na Novom groblju u Beogradu, a njegovi bivši učenici odali su mu počast.

RepublikaFoto: Nebojša Mandić
Sahrana Predraga Bajčetića

Na sahranu Predraga Bajčetića među prviams e pojavio legendarni velikan srpskog glumišta Petar Božović, kao i Branko Cvejić, Boris Komnenić i glumica Ljiljana Dragutinović. 

Foto: Nebojša Mandić
Petar Božović
RepublikaFoto: Nebojša Mandić
Ljiljana Dragutinović

I mlađe generacije glumaca ispoštovale su bivšeg profesora, te su Sloboda Mićalobvić i Katarina Radivojević nosile suzu na čelu povorke, dok je Nenad Jezdić nosio kovčeg. 

Foto: Nebojša Mandić
Ukazala poštovanje profesoru... Katarina Radivojević
RepublikaFoto: Nebojša Mandić
Mnogo su voleli Predraga Bajčetića

Da podsetimo, Predrag Bajčetić bio je srpski režiser, glumac, producent i redovni profesor glume na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu. U okviru njegove klase diplomirali su mnogi veliki glumci kao što su: Katarina Radivojević, Sloboda Mićalović, Katarina Žutić, Voja Brajović kao i mnogi drugi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading