"Lov na srne" zasmejaće vas do suza!

Autor:

Zabava

17.04.2018

08:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U subotu, 21. aprila, na sceni pozorišta "Slavija", održaće se prva beogradska repriza monodrame "Lov na srne". U pitanju je komad koji je Srna Lango napisala i režirala za sebe s namerom da radi i stvara čak i u vremenima kada kultura, nažalost, nije prioritet u društvu u kojem živimo.

RepublikaFoto: Privatna arhiva

Čuvena glumica poigrava se sa takozvanim urbanim navikama novih generacija, koje polako osvajaju i one kojima te navike ne pripadaju. Preispituje sebe i sopstveno vaspitanje i obrazovanje, te uprkos svojoj medijskoj prisutnosti, televizijskoj i pozorišnoj karijeri, veoma smelo proverava svoje mesto u savremenom društvu i pita se da li su zvanje i karijera važniji od sitnih životnih radosti...

Na tapetu su, svakako, i saplitanja u vezi sa muško-ženskim odnosima, nesnalaženje u opšte prihvaćenim merilima, kao i u novom, elektronskom vremenu i trendovima...

Očekuje vas svojevrsno veče zbunjenosti kroz koje će vas voditi autorka komične monodrame koja je, u stvari, nastala kako bi Srna sa scene objasnila i publici, ali i sebi šta nam se sve to dešava i da li smo u biti sposobni da se izborimo sa svim situacijama koje nam život u savremenom društvu nameće.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading