Dragan Bjelogrlić: Nebojša je otišao, a mi još ne znamo ŠTA NAS JE SNAŠLO!

Autor: Kurir.rs

Zabava

11.02.2018

14:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prerana smrt Nebojše Glogovca (49) sve njegove kolege ostavila je u dubokoj neverici i među onima koji se od petka opraštaju od svog prijatelja je i reditelj i glumac Dragan Bjelogrlić. Proslavljeni glumac je sa Glogovcem sarađivao i na njegovom prvom projektu "Bolji život", ali i na poslednjem "Južni vetar".

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Dragan Bjeloglić

- Otišao je jedan od najvećih u istoriji srpskog glumišta. Otišao je najveći glumac srednje generacije celog regiona. Bio je bolji i kompletniji od svih nas. Otišao je nepravedno rano i tako munjevito da još ne shvatamo šta nas je snašlo. Otišao je dobar čovek, dobar prijatelj i dobar dasa. Neka mu je večna slava - izjavio je Dragan Bjelogrlić. 

RepublikaFoto: RTS
Dragan Bjelogrlić i Nebojša Glogovac u seriji "Bolji život"

Film "Južni vetar" Miloša Avramovića premijerno će biti prikazan krajem ove godine, kao i ostvarenje "Zaspanka za vojnike" koji je Nebojša paralelno snimao prošle godine.  

Nebojša Glogovac preminuo je u petak na odeljenju pulmologije Kliničkog centra Srbije gde je primljen dva dana ranije. Sahrana proslavljenog glumca obaviće se u ponedeljak na Novom groblju u Aleji zaslužnih građana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading