ZVEZDINA LEGENDA PRUŽA PODRŠKU GLUMCU

Autor:

Zabava

03.02.2018

06:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legenda Crvene zvezde Dušan Dule Savić, s kojim je Nebojša Glogovac drugovao na snimanju kultnog filma "Munje", oglasio se povodom glumčeve bolesti.

Foto: youtube.com/pedja pedja
Dule Savić

- Moje je srce i ljudsko i zvezdaško uz tebe! Verujem da ćeš se izvući iz svega - poručio je legendarni golgeter koji se sa glumcima pojavio kao gost u pomenutom filmu.

 Sportisti podsetili na transparent koji je krasio sever sa čuvenom replikom koju Glogovac izgovara u filmu "Nebeska udica"

Kako je crveno-beli klub u srcu velike filmske zvezde, zvezdaši su već prvog dana pošto je Srbijom odjeknula vest o ozbiljnim zdravstvenim problemima jednog od naših najboljih glumaca Nebojše Glogovca uputili snažnu poruku na Instagramu. Naime, oni su fotografijom sa 143. večitog derbija podsetili na transparent koji je krasio sever, a na kom je bila ispisana parola sa čuvenom replikom koju Glogovac izgovara u filmu "Nebeska udica":

- Znaš kako se postaje pravi šampion? Tako što izađeš na teren kad je najteže... i pobediš!

Podsećamo, Nebojša Glogovac krajem prošle godine saznao je za bolest. Stanje mu se pogoršalo poslednjih dana decembra, pred Novu godinu, te je početkom januara 2018, po savetu prijatelja otišao u Nemačku po pomoć. U bolnici u kojoj je bio urađeni su mu detaljni pregledi, ali se posle konsultacija sa lekarima ipak odlučio za povratak u Beograd. Primljen je na Institut za onkologiju i radiologiju u Beogradu 24. januara. Najbolji tim lekara je posvećen Glogovcu, čine se svi napori kako bi uglednom glumcu zdravstveno stanje bilo poboljšano.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading