Tramp je za Putina običan klovn: Rodžer Voters osuo paljbu po američkom predsedniku

Autor: sputniknews.com

Zabava

18.08.2017

19:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bas-gitarista i kompozitor legendarnog britanskog rok sastava "Pink Flojd" Rodžer Voters pohvalio je predsednika Rusije za doslednost i oštroumnost, pozitivno ocenivši njegov rad.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nije birao reči za predsednika Amerike: Legendarni Rodžer Voters

- S kim biste radije seli i razgovarali, sa Vladimirom Putinom ili Donaldom Trampom? - zapitao se Voters u intervjuu za RT.

U poređenju s Putinom, američki predsednik Donald Tramp je "pravi klovn bez ikakvog smisla", smatra Voters. 

- Putin je možda i vlastoljubiv, ali je makar dosledan. U krajnjoj meri, on može da sastavi rečenicu. Barem čita i dobro je upoznat s političkom situacijom u područjima kojima se njegova zemlja bavi - izjavio je 73-godišnji muzičar.

Voters smatra da je svet danas na pragu nuklearne katastrofe i da situacija nikada od završetka Drugog svetskog rata nije bila toliko dramatična.

- O čemu onda još govorimo, čemu ta opsednutost Rusijom? Možda je jedina mala stvar koja ima smisla, a koju je uradio Tramp - razgovor s Rusijom. To bi mogla da bude dobra ideja - naveo je Voters. 

Na pitanje novinarke da li se pribojava da će ga zbog onoga što je rekao o Putinu proglasiti simpatizerom ruskog predsednika, poput reditelja Olivera Stouna, muzičar je odgovorio:

- Naravno da se ne bojim, takva je stvarnost. Mejnstrim medijima je najbitnija propaganda - dodao je Voters.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading