DANAS POKLONI! REPUBLIKA.RS I CINEPLEXX VAS VODE U BIOSKOP!

Autor: Sponzorisani tekst

Zabava

19.09.2018

05:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došlo je vreme za nove poklone od nas! I - kako temperature postaju sve podnošljivije, tako je i vreme da više izlazite iz vaših stanova i kuća i ulazite u ustanove kulture... A gde je lepše nego otići u bisokop, naročito kada vam portal Republika.rs i Cineplexx poklanjaju 3 x 2 ulaznice za film "Slatka mala tajna"!

Foto: Promo foto

Sve što je potrebno da uradite je da danas (sreda, 19. septembar) u 12 časova pošaljete svoje ime i prezime i broj telefona na mail marketing@srpskitelegraf.rs - troje najbržih čitalaca dobiće po dve karte za pomenutu "Slatku malu tajnu". Ovog puta film možete da pogledate u bioskopu Cineplexx u Delta sitiju u Beogradu, u sredu 19. septembra, s početkom od 19.20 časova.

Najbrže ćemo obavestiti o načinu i vremenu preuzimanja nagrade, a ostalima preporučujemo da nas i dalje čitaju, jer smo vam pripremili nagrade i za naredni period - zajedno sa Cineplexx-om u bioskop ćemo voditi i čitaoce iz Kragujevca i Niša!

Foto: Promo foto

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading