Spot iz "Južnog vetra" videlo 500.000 ljudi za jedan dan

Autor:

Zabava

10.09.2018

11:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo par nedelja nakon pretpremijernog prikazivanja "Južnog vetra" na filmskom festivalu u Nišu, gde je ovaj film osvojio čak četiri nagrade žirija, promovisana je prva pesma sa originalnog saundtreka - "Četiri strane sveta" koju izvode Coby i Senidah.

RepublikaFoto: Promo
Miloš Timotijević sa Nebojšom Glogovcem: Scena iz filma

Koliko je veliko interesovanje za ovaj film, pokazuje i činjenica da je spot za pesmu "Četiri strane sveta" za samo jedan dan videlo više od 500.000 ljudi!

Pored vrsne glumačke ekipe koju čine Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Nebojša Glogovac, Dragan Bjelogrlić, Jovana Stojiljković, ekipa filma veliku pažnju je posvetila i muzici koja je posebno rađena kako bi upotpunila ovu nesvakidašnju akcionu dramu. 

Oslikavajući drugu stranu momaka sa beogradskog asfalta, reditelj Miloš Avramović predstavio je život one generacije koja nije lično iskusila 90-e, ali su se tragovi ovih godina i te kako osetili u njihovim životima.

Upravo zato, veliki prostor je posvećen muzici koju za ovaj film potpisuju produkcija Bassivity, baš kao i veoma popularni izvođači kao što su Rasta, Senidah i Coby.

Svi ljubitelji dobre akcije imaće prilike da vide ovaj film od 23. oktobra za kada je zakazana velika premijera u Beogradu. 
Pesmu i spot koji je privukao ogromnu pažnju i dobio dobre kritike pogledajte na linku ispod.    

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading