(VIDEO) Proglašen najgori film godine, a među najgorim glumcima našao se i TOM KRUZ

Autor:

Zabava

04.03.2018

07:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Film "Emoji Movie", animirana komedija u 3D formatu, osvojio je Zlatnu malinu kao najgori film godine.

RepublikaFoto: youtube.com/ Movieclips Trailers
Emoji ubedljivo najgori film

Kako je saopštila fondacija Zlatna malina koja tradicionalno dodeljuje nagrade za najgora ostvarenja ovo je 38. put da se dodeljuju priznanja najgorim glumcima, glumicama, scenaristima, rediteljima, ali i najgorim "kombinacijama" na filmu i drugima.

Najviše nagrada osvojio je "Emoji movie", koji je "trijumfovao" u sve četiri kategorije za koje je bio nominovan - najgori film, režiser (Toni Leondis), scenario i najgori glumački par. Poslednja nagrada dodeljena je uz komično objašnjenje da može da bude primenjena na "bilo koja dva stvorenja u filmu".

- Film 'Emoji Movie' je holivudski reciklirani otpad i na toksičnom je nivou zbog nedostatka originalnosti - dodaje se u saopštenju fondacije čiji je moto ovogodišnje dodele "Kako zaštiti čovečanstvo od toksičnog otpada". 

RepublikaFoto: instagram.com/tomcruiseofficial_
Tom Kruz među potencijalnim dobitnicima Zlatne maline

U glumačkim kategorijama, najgori su Tom Kruz ("Mumija") i Tajler Peri ("Boo 2! A Madea Halloween"). Najgore sporedne uloge ostvarili su Kim Bejsinger ("Pedeset nijansi - oslobođeni") i Mel Gibson ("Stig'o ćale 2"). Poslednji deo "Pedeset nijansi" nagrađen je i u kategoriji najgoreg nastavka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading