Spremite se za filmske poslastice

Autor:

Zabava

22.12.2017

14:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veselo prednovogodišnje raspoloženje je već zavladalo, a praznične dane dodatno vam mogu ulepšati filmovi koji će biti prava poslastica za naredne dane odmora.

Foto: Promo foto

U Novu godinu možete uploviti sa romasiranom pričom iz 1954. godine sa filmom Putovanje u Italiju, koji će biti prikazan 1. januara od 21 čas. Radnja filma se dešava u Napulju, gde su se supružnici koji nisu srećni u braku, uputili kako bi pokušali da pronađu rešenje na odmoru i unovče nasledstvo, odnsono kuću koju im je ostavio rođak Homer. Međutim, stvari polako odmiču kontroli i privremena razdvojenost vodi ka suočavanju sa mračnom prošlošću. Glavne uloge tumače: Ingrid Bergman, Džordž Sanders, Marija Mauban.

Na Božić, 7. januara, od 19.30 časova biće prikazan film: Grejsin izbor.Priča govori o bezuslovnoj ljubavi. Grejsi nije prosečna šesnaestogodišnjakinja. Otkad zna za sebe, podizala je četvoro braće i sestara, svi sa različitim i odsutnim očevima. Grejsina majka juri  ka samouništenju, dok je njena dobronamerna baka prestara i nemoćna da im obezbedi stabilan dom. Kad se pojavi mogućnost da deca budu rastavljena, Grejsi će morati da žrtvuje mnogo toga ako želi da ih zadrži skupa.

Foto: Promo foto

Istog dana od 21 čas biće prikazan film Prvi ulov u kom Brus Vilis igra šefa policije koji pokušava da reši otmicu dok vreme neumitno ističe. Nakon što su otac i sin videli kako kriminalac puca na pljačkaša banke dok su bili u lovu, lopov uzima dečaka za taoca kako bi došao do ključa od ormarića u kom je plen iz pljačke banke. Nakon dvanaest meseci porodiljskog odsustva, državni tužilac Dženet King vraća se u tužilaštvo i preuzima slučaj ubistva poznate ličnosti. Slučaj će se žestoko odraziti na pravosudni sistem, ali će ugroziti i ono što je njoj najdraže. Dženet se podjednako predaje poslu i ulozi majke, a načelnik policije, Džek Rizoli, veoma je zainteresovan za slučajeve koje ona vodi, kao i za njenu rešenost da razotkrije sve detalje šokantnog ubistva.

Foto: Promo foto

Triler Ranjeno srce govori o veseloj instruktorki joge, Mej koja gubi životni mir dolaskom davno izgubljene sestre, Šive, moderne, ali naivne mlade žene, koja živi s izopačenim momkom. Mej pokušava da pomogne nesrećnoj Šivi, ali se sve više udaljava od svog mirnog sveta, i ulazi u Šivin, svet haosa. Film je na repertoaru u ponedeljak 8. januara od 21 čas.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading