LIK BESON "KRIVAC" ZA ZATVARANJE TRGA U BEOGRADU!

Autor: Republika

Zabava

15.11.2017

10:11 >> 13:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpuno nenajavljeno, beogradski Studentski trg, u utorak uveče bio je potpuno zatvoren. Naime, francuski reditelj Lik Beson je na ovom mestu rešio da snimi neke od scena za njegov novi film. Nisu svi uživali u ovoj beogradskoj sceni...

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Francuski reditelj, Lik Beson

U utorak uveče, posle 22 sata, Studentski trg bio je zatvoren, saopšteno je na "Jutarnjem programu". Prolaznici nisu mogli ni u neke od okolnih ulica. 

Obezbeđenje nije dozvoljavalo približavanje ovom delu Beograda, jer je poznati francuski reditelj ta mesta iskoristio za snimanje njegovog novog ostvarenja. 

Francuskom reditelju ovo nije prvi put da snima u našem glavnom gradu, niti da u njemu boravi.

Scene za francuski novi film snimaće se i u sredu uveče, od 20 sati, pa sve do četvrtka u 4 sata. Zbog ove situacije, planira se i izmena u javnom prevozu: trolejbusi 28 i 41 u ovom periodu neće saobraćati, a ostale linije gradskog prevoza koristiće samo deo okretnice Studentski trg. 

Takođe, građani neće poći svoja vozila da parkiraju u tom periodu na delu od Ulice Vuka Karadžića do Uzun Mirkove, kao i u Ulici Zmaja od Noćaja.

Kako saznaje "Blic", film će biti sniman na nekoliko lokacija u gradu sa mogućnošću izmene vremena i mesta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading