Nataša Bekvalac: Luka nije bio pogrešan muškarac, ali ja sam velika budalčina!

Autor:

Zabava

18.10.2018

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Bekvalac je preksinoć prvi put posle podnošenja zahteva za razvod od Luke Lazukića i tužbe za porodično nasilje govorila iskreno o svemu kroz šta je prošla proteklih šest meseci.

RepublikaFoto: yxoutube.com/ AmiG Show
Nataša Bekvalac

Pevačica je voditelju Ognjenu Amidžiću već na samom početku emisije priznala da je ljubavni život za nju je uvek bio bitan, ali ne i jednostavan, i da su njeni partneri bili budale, kao i ona sama.

- Sve je mirisalo na ljubav. Ja sam se interesovala za to zaljubljivanje i malo sam i guglala. Zaljubiti se, to je nešto kao bolest. Budala do budale. Ja sam veći deo života budalčina! Koliko me je njih pitalo, malo sam se i udavala - rekla je Nata.

Nataša: Zaljubiti se, to je nešto kao bolest. Budala do budale

Nakon ovog priznanja, koje je bilo simpatično za publiku i slatko je nasmejalo, Nata je nastavila da odgovara na voditeljeva pitanja. On je želeo da zna da li je njena priča sa Lukom Lazukićem mogla da se završi drugačije.

- Ovim pitanjem me vraćaš na jedan film koji se zove "Neverna žena". Sad me ti pitaš da li je moglo drugačije. Film je takav da živi jedan život dosadnjikav, sreće tipa, kreće priča sa njim i onda se vraća sve na početak, gde ona klikće na njega i ništa se nije desilo zapravo. Sve je moglo drugačije. Nema pogrešnih muškaraca, nego ima pravih u datom trenutku. Ja želim da stanem ispred ogledala i da se meni dopadne ono što vidim. I nadam se da ću tako privući i muškarca koji će se meni dopasti - rekla je Bekvalčeva.

Za pravu ljubav nikad nije kasno, ali sledeći put kada se desi, Nataša neće mariti za papir i društvene norme.

- Više neću da robujem formi, nego suštini. Kad je ljubav u pitanju, nije potreban papir. Ja sam zaista iz patrijarhalne porodice, društvo ti nameće da nisi ozbiljna žena ako nisi udata... Nikad nisam bila žena po meri društva, za sve moje neuspehe krivo je društvo, tužiću ih (smeh). Ja ne mogu da kažem da sam imuna na negativan komentar, ali žena koja se bavi javnim poslom, negde se bavim i jednim delom zato što želimo da budemo voljeni. Svakako ti više prija da te ljudi podržavaju nego da te kude. Od tri ćerke, koliko ih moji roditelji imaju, ja sam najproblematičnija, njih ne pozovu i po nekoliko dana, ali mene zovu pet puta dnevno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading