Iz ćelije poslao 101 ružu: Dejana dobila cveće od vođe škaljaraca!

Autor:

Zabava

15.10.2018

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejana Živković proslavila je 26. rođendan bez svog dečka, vođe "škaljarskog klana", Jovice Vukotića, koji trenutno boravi u Centralnom zatvoru u Beogradu.

Foto: instagram.com/dejanazivkovic
Poslao joj cveće iz zatvora... Dejana Živković

Kako Srpski telegraf saznaje, Vukotića ni trenutne okolnosti nisu sprečile da iznenadi svoju dragu buketom crvenih ruža.

- Vukotić je preko advokata organizovao dostavu 101 crvene ruže Dejani i to tačno na njen rođendan. Time je između ostalog želeo da joj se zahvali na podršci koju mu pruža od kako je uhapšen u Turskoj. Dejana se nije nadala nikakvom poklonu od Jovice, budući da zna u kakvoj je situaciji i zato je bukvalno počela da plače kada joj je dostavljač iz cvećare isporučio buket od 101 ruže - govori dobro obavešten izvor i dodaje:

Foto: instagram.com/dejanazivkovic
U vreme ljubavi... Dejana i Jovica

Fotku sa ružama okačila na svoj Instagram i napisala da je poklon od specijalne osobe

- Prvo je pročitala poruku, nakon čega je zaplakala. Bila je presrećna što se on toliko potrudio da je iznenadi i usreći na njen najsrećniji dan. Njoj, kao i njemu, teško pada ova situacija, ali se trudi da ostane jaka i da mu pokaže da je spremna da se nosi sa svim nedaćama - završava priču izvor.

RepublikaFoto: Promo foto
Proslavila 26. rođendan... Dejana Živković

Potvrdu ovih informacija dala je i Dejana, koja je na svoj Instagram profil okačila fotografiju ruža, uz koju je napisala.

- Od jedne specijalne osobe - stoji u opisu slike.

Njoj, kao i njemu, teško pada ova situacija, ali se trudi da ostane jaka

Kako dalje saznajemo, Dejana je rođendan slavila u jednom beogradskom klubu sa najbližim prijateljima, među kojima su bile pretežno žene. Žurka je trajala do ranih jutarnjih sati, a Dejana je celo veče bila nasmejana i trudila se da njeni prijatelji ne primete da joj teško pada činjenica da je njen dragi u zatvoru.

U želji da proverimo navode do kojih smo došli, pozvali smo Živkovićevu, ali je ona ostala nedostupna do zaključenja broja.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading