NATAŠA SE NE OSEĆA DOBRO: Sve sam otkazala, nisam mogla!

Autor:

Zabava

25.09.2018

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Nataša Bekvalac danas slavi rođendan i puni 38 godina, a upravo na ovaj dan zakazala je premijeru nove pesme "Mala plava" koju je trebalo premijerno da izvede u emisiji "Amidži šou". Međutim, ona se jutros probudila i sve otkazala.

RepublikaFoto: youtube.com/Premijera Official
Pevačica danas nije mogalda predstavi novu pesmu... Bekvalčeva

Kako je sama priznala objavivši fotografiju na instagramu, ne oseća se dobro zbog čega nije mogla da predstavi pesmu.

- Meni je danas 38. rođendan. Emocije su mi toliko pomešane danas. Želim da vam se zahvalim na predivnim porukama, na ljubavi koju svakodnevno od vas osećam. Rekla sam da će danas izaći pesma koja mi je pored moje porodice i vas, život. Nisam mogla danas, sve sam otkazala, i emisiju i premijeru, sve... Treba mi još koji dan, treba mi još vremena. Nije sve kao sto izgleda. Nisam ni ja kao što izgledam. Volim vas i izvinite. Ako ništa drugo, rođendan mi je pa mi danas oprostite. Voli vas mala plava.

Podsećanja radi, prošle godine na svoj rođendan Nataša se udala za Luku Lazukića na Ibici, ali su se razveli ove godine nakon što ga je pevačica prijavila za nasilje u porodici. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading