Lukas: SA POPOVIĆEM SAM ZAVRŠIO SARADNJU PREKO PORUKE!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aca Lukas nedavno je rekao zbogom takmičenju "Zvezde Granda", u čijem žiriju je sedeo punih pet godina. I dok se u medijima spekulisalo da je ovu odluku doneo nakon svađe sa nekim kolegama, ali i direktorom ove produkcije Sašom Popovićem, ekskluzivno za Srpski telegraf Lukas otkriva prave razloge odlaska.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Aca Lukas

- Nisam u žiriju zato što mi se ne sedi više tamo, dosta je bilo. Mrzi me da sedim i snimam po ceo dan - izjavio je Lukas na početku i objasnio kako je došlo do razlaza sa Popovićem.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/RTS Balkanskom ulicom - Zvanični kanal
Saša Popović

- Samo Saša Popović i ja znamo prave razloge i, što se mene tiče, to će zauvek ostati tajna. Njemu sam poslao jednu dugačku poruku, u kojoj sam napisao sve što sam imao i gde sam mu saopštio da na mene ne računa ove sezone. Što se tiče sadržaja te prepiske, nikada neće izaći u javnost - otkriva folker koji se osvrnuo i na novog člana žirija koji je zauzeo njegovo mesto na stolici u "Zvezdama Granda".

Aca: Bolje da nikog nije pozvao da sedi umesto mene, nego što je angažovao Đorđa Davida

- Bolje da nikog nije pozvao da sedi umesto mene, nego što je angažovao Đorđa Davida. Velika je razlika u našim karakterima, principima i načinu žiriranja, a ljudi će ga stalno porediti sa mnom. Ja sam bio spreman sa svakim da uđem u klinč, a on je drugačiji tip. Njega znam duže od svih članova žirija i imam izgrađeno mišljenje o njemu - iskren je pevač koji trenutno radi na novoj pesmi.

- Objaviću singl pre svog rođendana. Ove godine koncert neću praviti, plan mi je da na proleće objavim album, koji moja publika zaslužuje, i odgovorno tvrdim da ću njime nadmašiti samog sebe. Sledeće godine, akobogda, biće i koncert - kaže Lukas dok sa ponosom ističe kako je ovih dana fokusiran na sinovljevu karijeru više nego na svoju.

- Andrej je izdao novu pesmu "Superstar" i samo u prvom satu je imala 100.000 pregleda. Momci iz "IDJ videa" me obaveštavaju iz sata u sat kako idu pregledi i kako se kotira na Jutjubu. Napravio je ozbiljan spot i ponosan sam na njega - kaže pevač.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading