KO JE EMININ NOVI DEČKO? Ženio se dva puta, a zbog razvoda bio u CENTRU SKANDALA!

Autor:

Zabava

22.09.2018

10:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emina Jahović ponovo je na meti medija, ovga puta zbog veze sa turskim multimilionerom Sadetinom Saranom koji je pre dva dana na svom profilu na instagramu objavio fotografiju, kako prenosi tamošnje javnost, upravo sa pevačicom.

Foto: instagram.com/yaemina
Ponovo u centru medijske pažnje... Emina Jahović

 

 

Iako je Sadetin u opisu fotogrfaije napisaod a mu je to ćerka, mediji su odmah uočili neverovatnu ličnost osobe na slici sa pevačicom Eminom Jahović.

Ona se o ovome nije oglašavala, a on je uklonio fotografiju sa svog profila. I dok mnogi spekulišu o njihovoj vezi, jedino što se zna o Saranu je da je rođen u Sjedinjenim Američkim Državama 1964. godine i da dolazi iz imućne porodice. Otac mu je bio vladin službenik i sve do 12. godine živeo je u Americi, nakon čega se preselio u Tursku. Nakon završene srednje škole, dobio je sportsku stipendiju za Univerzitet Kentakija. Po završetku univerziteta vratio se u Tursku, a kasnije je radio u Ministarstvu kulture i turizma Republike Turske.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

İyi haftalar.. Have a nice week..

A post shared by @ sadettinsaran on Sep 9, 2018 at 10:47pm PDT

 

Bio je kapiten nacionalnog plivačkog tima od 1984. do 1985. godine, osvojio je nekoliko rekordnih rezultata i danas čini sve kako bi se odužio svojoj državi Turskoj koja mu je omogućila da postane to što jeste.

 

 

Sedetin obožava da pliva, a ova discipnina neretko je deo njegovih treninga koje ne propušta. 

Pre veze sa Eminom, Sadetin je dva puta bio u braku. Od 2012. godine bio je u bračnoj zajednici sa lepom zubarkom Emek Kulur koja je posle pet godina doživela svoj krah. U jeku priča o razvodu prošle godine dogodio se i jedan skandal, a radi se o tome da je u Sadetinovom stanu pronađen prisluškivač u obliku insekta. Sve sumnje su pale na lepu zubarku zbog čega su njih dvoje odmah završili na sudu.

 

 

 

 

Dok su tužioci tvrdili kako je Emek to uradila da bi izvukla veću novčanu sumu posle razvoda, njeni branioci su tvrdili kako to nije istina. Zubarka je i sama izjavila da je period raskida težak i bolan za nju, te da joj dodatni skandali nisu potrebni.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading