Anabela nema od čega da živi!

Autor: Jovana Jović

Zabava

22.09.2018

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Anabela Atijas nakon batina koje je dobila od svog supruga Andreja Atijasa odlučna je u nameri da se razvede.

RepublikaFoto: youtube.com/ informator

Kako saznajemo, nakon što se Andrej iselio iz stana u kojem Anabela živi sa ćerkama Ninom i Blankicom, ona će, po svemu sudeći, živeti od alimentacije koju će Andrej plaćati za njihovu ćerku.

Naime, kako izvor blizak Anabeli navodi, njih dvoje su živeli od izdavanja Andrejevih nekretnina širom primorja, bez čega je ostala, a od pevanja već izvesno vreme slabo zarađuje.

 Ona se dosad izdržavala od Andrejevih nekretnina u Hrvatskoj, Grčkoj i na Tenerifima

- Anabela nije mnogo razmišljala kada je Andreja izbacila iz stana. Bilo joj je bitno samo da nađe svoj mir, međutim, pitanje je od čega će sad živeti. I sama Luna pričala je u "Zadruzi 2" da njenu majku već dugo niko neće da angažuje za nastupe zbog svega što je uradila u prvoj sezoni. Anabeli je poslovno mnogo naškodilo sve što je Luna uradila. Zato je sa Gagijem odlučila da ponovo sastavi grupu Fanki Dži kako bi zaradili neke pare - navodi izvor za Svet.

- Ona se dosad izdržavala od Andrejevih nekretnina u Hrvatskoj, Grčkoj i na Tenerifima. Kada se razvede od njega, sigurno joj neće biti lako. Ostaće joj samo bedna alimentacija, a poznato je da Atijas nema običaj to da plaća. Gagi svakako ne plaća izdržavanje ćerki, tako da će ostati sama i potpuno švorc - rekao je izvor i dodao:

- Iako je poznato da je Luna ovoga puta dobila ogroman novac za učešće u drugoj sezoni "Zadruge", sigurno će morati da se potrudi da sebi obezbedi bolju sliku u javnosti i pomogne majci i sestrama.

Luna je pričala u "Zadruzi" da Anabelu već dugo niko ne zove na nastupe

Anabelin bivši muž i poznati denser Gagi Đogani je u odličnim odnosima sa bračnim parom Atijas, čemu svedoče fotografije na njihovim Instagram profilima, te će se on potruditi da ih pomiri.

- To što se Anabeli desilo jeste strašno i od Andreja to niko nije očekivao. Razgovarao sam sa oboma i gledam to da rešim kao njihov prijatelj. Nadam se da će se sve završiti kako treba - rekao je Gagi.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Anabelom, ali do zaključenja ovog broja nije odgovarala na naše pozive i poruke.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Evelyn Krimova

22.09.2018 07:20

Kako sejes, tako i beres. Toliko je zelela zlo Kiji, nicim izazvana, gurala cerku u javnu preljubu, pod firmom velika ljubav..... nazalost, bolje da si se bavila sobom nego sto si kopala jamu drugima. Uostalom zaposli se i zaradi, spusti se na zemlju i shvati da nisi nikakva zvezda niti vanserijski talenat.... bavi se svojom decom a ne kao sto si ispustila ovu Lunu pa je neuroticna, frustrirana i emocionalno nestabilna. Nazalost.

Odgovori 26 5
goran

22.09.2018 10:01

Zbogom Sarajevo, ljubavi moja. Anabela napustila Sarajevo pre 18 meseci. Muz joj dolazi u posetu zbog deteta. Njen muz je vrlo imucan i sve joj finansira.

Odgovori 13 1
Guska

22.09.2018 10:57

Nije imucan Anabelin muz vec njegovi roditelji a on je obican lezilebovic

Odgovori 19 0