Kija otkrila DA LI ĆE IĆI NA SAHRANU ANINOG TATE!

Autor: pink.rs

Zabava

18.09.2018

17:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest da je bivšoj učesnici rijalitija ''Zadruga'' Ani Korać preminuo otac Mićko od posledica infarkta veoma je potresla njene prijatelje i bivše cimere iz Bele kuće. Među njima je Kristina Kija Kockar, sa kojom se Ana veoma zbližila tokom rijalitija.

RepublikaFoto: printscreen/RTVPink
Kija Kockar

Kija joj je među prvima pružila podršku i putem društvene mreže, a sada je za Pink.rs istakla koliko joj je teško zbog agonije kroz koju prolazi njena prijateljica, pa otkrila da se ipak neće pojaviti na sahrani.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ana Korać i Kija Kockar

- Jutros mi je Ana poslala u šest sati poruku, javila šta se desilo i odmah sam je pozvala. Čula sam se, naravno, sa njom. Nažalost, ja neću biti u mogućnosti da dođem na sahranu, ali čule smo se i poslala sam njenoj majci poruku. I malopre smo se čule, non-stop smo u kontaktu. Ne mogu ni da zamislim kako se oseća. Samo da ona bude okej, njena porodica. Šta god da treba - ja sam tu za njih i ona to zna. Iako, nažalost, neću biti tu na sahrani, ali s njom sam stalno u kontaktu - rekla je Kija za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading